Få fridfulla dagar fram till jul tillsammans med oss, Mind Your Body. Varje dag släpper vi en ny lucka där du hittar verktyg för att hitta ett välmående både mentalt och fysiskt. Vi kommer även slänga in några goda bakverk med en nyttigare touch. Häng med!

Lucka 1

I dagens lucka hittar du först en lugn stund med tid för reflektion. Därefter har vi lagt in ett recept på oerhört goda pepparkaksbollar. Avslutningsvis har vi lagt in en liten utmaning.

Stanna kvar i sängen ett par minuter i fjärilens position och visualisera de kommande dagarna ; sätt en vänlig intention för hur du vill må, känna och uppleva julen. Om du vill; skriv ner några enkla, konkreta rader kring detta gärna på ett vackert och inbjudande kort eller i en bok som är bara för dig. Inbjudan är att minska förbud och stränga uppmaningar; fokusera istället på att ge dig själv vänliga tillrop. Istället för strikta och orealistiska mål som du ändå inte kan nå prövar du att formulera intentioner. Så här kan det se ut: ”Jag önskar mig ……..” (min intention) och konkretisera ”Hur kan jag guida och hjälpa mig själv mot min intention?” ”Vad kan jag göra för att nå min intention?”

Pepparkaksbollar

Dessa ljuvliga pepparkaksbollarna är både något nyttigare samt veganska. Receptet hittar ni här…

Utmaning

Från och med idag vill vi att du gör minst 10 burpees/dag när som helst på dagen = 240 burprees fram till julafton – Rulla av sängen och gör dina 10 burpees som en kickstart på dagen enda fram till jul…

Let´s go!